Zakelijk gebruik

Voor veel ondernemingen en zelfstandigen zal het plaatsen van een wateronthardings systeem een enorme meerwaarde betekenen. Kalkaanslag zal tot de verleden tijd behoren, waardoor uw toestellen een langere levensduur kennen. Verder kunnen flinke besparingen worden gedaan op onderhoudsproducten en onderhoudskosten en kunt u een betere dienstverlening aanbieden aan uw klanten.

Bij een waterhardheid vanaf 3°dH vindt kalksteenvorming plaats. De hardheid van water in Oost-Nederland varieert van circa 3,8°dH in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek tot ruim 13°dH in de gemeente Tubbergen. Een groot deel van de ondernemingen in Oost-Nederland maakt dan ook nog gebruik van leidingwater met teveel kalk.

Waterontharding Oost-Nederland bidet diverse oplossingen voor alle types ondernemingen. Neem dus vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst!

assortiment waterontharders »

Waterontharding Oost-Nederland - Ontdek de vele voordelen die waterontharding te bieden heeft

Het installeren van een waterontharder in uw huishouden of onderneming biedt u meer voordelen dan u wellicht denkt. Niet alleen is een waterontharder financieel en milieutechnisch gezien een uitstekende investering, veel gebruikers van zacht water ervaren bovendien een aanzienlijke verbetering van de conditie van hun huid.meer info