Huishoudelijk gebruik

Kalksteenvorming vindt plaats bij een waterhardheid vanaf 3°dH. De hardheid van water in Oost-Nederland varieert van circa 3,8°dH in de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek tot ruim 13°dH in de gemeente Tubbergen. Een groot deel van de huishoudens in Oost-Nederland maakt dan ook gebruik van leidingwater met teveel kalk, waardoor problemen als hardnekkige kalkaanslag op tegels, kranen, douchewanden en ramen, velen bekend in de oren zullen klinken.

Het ontkalken van uw leidingwater met behulp van waterontharding voorkomt dit soort problemen en brengt tevens diverse andere voordelen met zich mee zoals een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten, een aanzienlijke verbetering van de conditie van uw huid en een flinke besparing op het gebruik van onderhouds- en verzorgingsproducten. 

Waterontharding Oost-Nederland biedt een ruim assortiment waterontharders, met een oplossing voor elk huishouden.

assortiment waterontharders »

Waterontharding Oost-Nederland - Ontdek de vele voordelen die waterontharding te bieden heeft

Het installeren van een waterontharder in uw huishouden of onderneming biedt u meer voordelen dan u wellicht denkt. Niet alleen is een waterontharder financieel en milieutechnisch gezien een uitstekende investering, veel gebruikers van zacht water ervaren bovendien een aanzienlijke verbetering van de conditie van hun huid.meer info